Kuukausikirje 2/2019

Vistan kuukausikirje on kokeellinen ja uusi viestinnän keino, jonka tarkoituksena on välittää ajankohtaista tietoa kootusti ja entistä selkeämmin. Kuukausikirjeessä kerrotaan Vistan tulevista tapahtumista, hallituksen toiminnasta ja alan ajankohtaisista asioista. Kuukausikirje julkaistaan lukukauden aikana jokaisen kuukauden alkupuolella.

Vistan hallitus haluaa onnitella kaikkia viherpäivillä palkittuja!

Vista-kalenteri

Vistalla on nyt oma Google-kalenteri, jonka saa helposti osaksi omaa kalenteria.

Kalenteri on helppo tapa pysyä perillä Vistan tulevista tapahtumista. Vistan tapahtumien lisäksi kalenteriin kootaan alan ajankohtaisia tapahtumia kuten seminaareja, messuja ja luentoja. Näistä kaikista saa vinkata hallitukselle, joka voi lisätä tapahtumia kalenteriin. Kalenterin saa helposti lisättyä alla olevasta linkistä: https://calendar.google.com/calendar?cid=ZnU0NHZpMHYyYWkzaHZyNXQwaTJuOHFidTRAZ3JvdXAuY2FsZW5kYXIuZ29vZ2xlLmNvbQ

Vistan toimijat -Facebook-ryhmä

Vistan toimijoille kautta aikojen on luotu yhteinen Facebook-ryhmä. Ryhmän tarkoitus on luoda jatkuvuutta Vistan toimintaan sekä mahdollistaa helpompi kommunikointi ja siltojen rakentuminen uusien ja vanhojen toimijoiden välille. Ryhmän kautta vanhemmat toimijat saavat tietoa tämän päivän toiminnasta ja voivat myös toimia neuvoa-antavana tahona uusille toimijoille.

Ryhmässä voi myös mainostaa esimerkiksi alaan liittyviä tapahtumia ja työpaikkoja, joita olisi hyvä jakaa Vistan muillakin kanavilla. Ennen kaikkea ryhmän tarkoituksena on edistää Vistan toimintaa.

Linkki ryhmään: ps://www.facebook.com/groups/vistantoimijat/

VISTA 30 -workshop

Tänä vuonna niin Vista kuin maisema-arkkitehtuurin koulutusohjelmakin täyttävät 30-vuotta. Juhlavuoden kunniaksi on tarkoitus järjestää erilaista toimintaa pitkin vuotta. Juhlavuoden suunnitteluun pääset osallistumaan workshopissa, joka järjestetään maaliskuun aikana. Lisätietoa siitä piakoin. Myös laitoksella on suunnitteilla ohjelmaa juhlavuoden kunniaksi. Laitoksen järjestämät juhlallisuudet sijoittuvat viikolle 41.

Vistan vuosikokous

Vistan vuosikokous pidetään 20.3. klo 17.00. Virallinen kutsu ja esityslista lähetetään lähempänä ajankohtaa.

Hallituksen kokous

Seuraava hallituksen kokous pidetään 26.2.2019 klo 17.00 Oppimiskeskuksessa.

Hallituksen kokouksien pöytäkirjat päivittyvät tulevaisuudessa Vistan nettisivuille aina muutama päivää kokouksen jälkeen. Pöytäkirjat löytyvät Vista ry -otsikon alta, kohdasta toiminta.

Poimintoja opintoasioista

Opiskeluhyvinvointia käsittelevä AllWell-kysely on auki vielä 20.2. asti! Jos siis olet toisen vuoden kandi- tai ensimmäisen vuoden maisteriopiskelija, käy vastaamassa kyselyyn sähköpostitse saamasi henkilökohtaisen linkin kautta. Video ja lisätietoa: https://www.aalto.fi/fi/palvelut/opiskeluhyvinvointikysely-allwell-helmikuussa-2019

Miten Väreen kehittäminen etenee? Tutustu käytyyn keskusteluun ja anna palautetta Väreestä täällä: https://www.aalto.fi/services/vare-feedback-meetings (vaatii kirjautumisen Aalto-tunnuksilla). Lisäksi ARTSilaisille suunnattu Tehdään VÄREESTÄ meidän! -ideakilpailu on nyt auki, ehdotukset tulee jättää viimeistään 11.3.: https://www.webropolsurveys.com/S/2914408493B63180.par

Tavoita Vista

*EDIT Linkit päivitetty 26.2.2019

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *