Kuukausikirje 5/2019

Tule mukaan Landmark30-iltajuhlien järjestelyihin!

Vistalaisista kaivattaisiin apua lokakuun Landmark30 -juhlaviikon iltajuhlien järjestelyihin. Tarkoituksena olisi koota Vistan ja MARKin yhteinen työryhmä tapahtuman järjestämiseen. Opiskelijoita kaivattaisiin erityisesti apua koristeluihin ja ohjelman suunnitteluun. Lisätietoa aiheesta ja ilmoittautumiset pe 10.5 mennessä osoitteeseen emilia.hiltunen(at)aalto.fi

Vista 30 -tempaus

Osallistu Vista 30 -tempaukseen maanantaina 17.6. klo 18.00 eteenpäin. Tempaus sijoittuu Otaniemeen ja tapaaminen on kiltahuoneen edessä. Tempaus ei vaadi etukäteisjärjestelyitä ja erikoisvarusteita, varaa kuitenkin pari tuntia aikaa ja mahdollisuuksien mukaan oma puutarhalapio.

Keväällä kukkii, tässä Vistan menovinkit:

  • Haagan alppiruusupuisto
    Touko- ja kesäkuun taitteessa Haahan alppiruusupuisto puhkeaa komeimpaan kukintaansa. Kannattaa käydä ihastelemassa värien ilotulitusta ja nauttimassa samalla kukkivien atsaleoiden hurmaavista tuoksuista. https://vihreatsylit.fi/alppiruusupuisto/
  • Omenapuiden kukinta Lauttasaaressa
    Lauttasaaressa Isokaaren varrella kasvaa 136 eri lajista, isokokoista koristeomenapuuta kadunvarsipuina. Sieltä on nimetty ja otettu lisäykseen Helsingin omia koristeomenalajikkeita, mm. kerrannaiskukkaiset ’Rixi’ ja punakukkaista kirsikkaa muistuttava ’Aamurusko’. Kukinta on parhaimmillaan toukokuun loppupuolella. Nouse Koivusaaren metroasemalta ja kävele Isokaarta pitkin kohti Lauttasaaren metroasemaa. https://vihreatsylit.fi/omenapuu/
  • Rautatieomenapuiden (Malus ’Hyvingiensis’) kaunista, valkoista sateenvarjomaista kukintaa voi käydä ihastelemassa Rautatieaseman edustalla sekä Ritaritalon puistikossa, jossa kasvavat Suomen paksuimmat rautatieomenapuut. https://vihreatsylit.fi/omenapuu/  
  • Hesperian Esplanadi on suurin yhtenäinen hevoskastanjakujanne Suomessa ja sen kukinta on komeimmillaan touko-kesäkuun vaihteessa. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen nähtävyys. https://vihreatsylit.fi/hesperian-esplanadi/

Kesä-elokuun viheralan tapahtumista voit lukea lisää alla olevasta liitteestä, johon on listattu suurimmat ja tunnetuimmat tapahtumat. Listalta löytyy varmasti tapahtumia joka makuun!


Kiitos kaikille Vista 30-kilpailuun osallistuneille! Raati vastaanotti huikeita ehdotuksia. Voittajiin otetaan yhteyttä toukokuun aikana, kun raati on löytänyt voittajan.

Hyvää kesää toivottaa Vistan hallitus 2019!

%d bloggaajaa tykkää tästä: