Kuukausikirje 6/2019

Kiitos kaikille Vista 30 -kilpailuun osallistuneille! Raati on valinnut kilpailun voittajan ja voittajaehdotus  tullaan julkaisemaan Vista 30 -juhlagaalassa 7.10.2019. Voittajaan on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.

Vista 30 -juhlagaalan toimikunta

Lähde mukaan tiimiin suunnittelemaan ja toteuttamaan Vista 30 -juhlagaalaa! Tilaisuus järjestetään maanantaina 7.10.2019 osana Arkkitehtuurin laitoksen kanssa järjestettävää LANDMARK 30 -juhlaviikkoa. Rennon ja glamourin tilaisuuden on tarkoitus tarjota mahdollisuus verkostoitua, kuulla unohtumattomia opiskelumuistoja sekä ennen kaikkea nauttia tunnelmasta ja ohjelmasta. Toimikunta on avoin kaikille ja siihen voi lähteä mukaan omalla panoksellaan. Toimikunta järjestäytyy kesän aikana ja jatkaa työtä, jonka hallitus on jo aloittanut vuoden alusta. Liity mukaan toimikunnan chattiin:

https://t.me/joinchat/D5lxOxfPfh5mscd5aQIoDQ

Tempaus

Vista järjestää yllätystempauksen 30. juhlavuoden riemuksi.

Hysss, se on salaista!

Pukukoodi: pukeudu kuin mökin risutalkoisiin. Jos sinulla on omat puutarhahansikkaat, tuo ne mukanasi.

Tavataan Arkkitehtikillan kiltahuoneen edessä, Otakaari 1, K-siiven pääty klo 18.00. Tempaus kestää noin parin tunnin verran.
https://www.facebook.com/events/299743900978855/

Orientaation päivämäärät

Kesän jälkeen koittaa jälleen yhtä innostava orientaatio. Vista kutsuu kaikki maisumieliset ja maisema-arkkitehtuurista kiinnostuneet mukaan Vista-iltaan torstaina 28.8. Lisätietoja ja Facebook-tapahtuma julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

Vistan toimijoita saa myös tulla tervehtimään 3.9. Aalto Partyyn, 3.-4.9. Otasuunnistukseen ja 10.9. Stadisuunnistukseen.

Lepaalle 16.8.

Save the date, lisätietoa tulossa myöhemmin!

Löydä Vista somesta:

Facebook: https://www.facebook.com/vista.yhdistys/  

Instagram: @vista.ry

Vistan kalenteri: https://calendar.google.com/calendar?cid=ZnU0NHZpMHYyYWkzaHZyNXQwaTJuOHFidTRAZ3JvdXAuY2FsZW5kYXIuZ29vZ2xlLmNvbQ

%d bloggaajaa tykkää tästä: