Kuukausikirje 8/2019

Vistan hallitus onnittelee kaikkia uusia maisema-arkkitehtiopiskelijoita! Nautinnollista loppukesää ja nähdään syksyn orientaatiossa!

Tule mukaan ELASAn työryhmään

Kiinnostaisiko sinua päästä tutustumaan maisema-arkkitehtiopiskelijoihin ympäri Eurooppaa? ELASA saapuu Otaniemeen 13.-17.8.2019 yli 50 kansainvälisen opiskelijan voimin. Ilmoittaudu mukaan auttamaan Suomen työryhmää erilaisiin tehtäviin ja pääset osaksi kesän ikimuistoisinta kokemusta.

Ilmoittaudu mukaan: https://forms.gle/mZvgxRohA97rosEJ7

POP UP -installaatio nähtävillä Flow:ssa

(fo)rest on Aalto-yliopiston maisema-arkkitehtuurin opiskelijoiden suunnittelema ja toteuttama teos, joka toimii hengähdyspaikkana ja maamerkkinä Flow-festivaaleilla. Installaatio tarjoaa urbaanin metsäkokemuksen: koivunrunkojen ja pinnanmuotojen vaihtelun muodostamat reitit ja paikat kutsuvat viipymään ja pysähtymään. Maisema-arkkitehtuurille ominaisella tavalla (fo)rest on yhdistelmä taidetta, vastuullisuutta ja toiminnallisuutta sekä tarjoaa mahdollisuuden havainnoida, tulkita ja jäsentää tuttua ympäristöä uudella tavalla. Teoksen tekijöinä ovat Emilia Hiltunen, Sofia Kangas, Anna-Kaisa Kyllönen, Hilja Léman, Katja Leppäranta, Pirita Meskanen, Pia Mikkonen, Anniina Norpila, Maija Pakarinen, Meeri Pitkänen, Veera Soikkeli ja Miisa Ulmanen. Installaatio on osa maisema-arkkitehtuurin koulutusohjelman 30-vuotisjuhlavuotta.

https://www.flowfestival.com/taide/forest/

Juhlagaala-työryhmä

Lähde mukaan tiimiin suunnittelemaan ja toteuttamaan Vistan 30 -juhlagaalaa! Tilaisuus järjestetään maanantaina 7.10.2019 osana Arkkitehtuurin laitoksen kanssa järjestettävää LANDMARK 30 -juhlaviikkoa. Rento ja glamour tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua, kuulla unohtumattomia opiskelumuistoja sekä nauttia ennen kaikkea tunnelmasta ja ohjelmasta. Toimikunta on avoin kaikille ja siihen voi lähteä mukaan omalla panoksellaan. Toimikunta on aloittanut työnsä kesänaikana, mutta vielä ehtii hyvin mukaan! 

Liity mukaan toimikunnan chattiin: https://t.me/joinchat/D5lxOxfPfh5mscd5aQIoDQ

Vista tempaus vol. 2 ja 3

Tempaus vol. 2 – 12.8.2019, klo 18.00
Tempaus vol. 3 – 7.9.2019, klo 14.00

Vista tekee jälleen pienen tempauksen Vistan ja maisema-arkkitehtuurin koulutusohjelman 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Saatatkin tietää jo mistä tässä on kysymys… tällä kertaa 240 kukkasipulia vaihtaa paikkaa.

Pukukoodi: pukeudu kuin mökin risutalkoisiin. Jos sinulla on omat puutarhahansikkaat, tuo ne mukanasi.

Tavataan Otakaari 1, K-siiven päädyssä (Arkkitehtikillan tilat)

Löydä Vista somesta:

Nettisivut: https://vista.ayy.fi/

FB: https://www.facebook.com/vista.yhdistys

IG: https://www.instagram.com/vista.ry/

Google-kalenteri: https://calendar.google.com/calendar?cid=ZnU0NHZpMHYyYWkzaHZyNXQwaTJuOHFidTRAZ3JvdXAuY2FsZW5kYXIuZ29vZ2xlLmNvbQ

%d bloggaajaa tykkää tästä: