Kuukausikirje 9/2019

Vista 30: vespertine -työntekijärekry

Vista ja maisema-arkkitehtuurin koulutusohjelma täyttävät 30 vuotta ja sen kunniaksi järjestetään viikon mittainen LANDMARK30 -juhlaviikko lokakuussa viikolla 41. Juhlaviikon avaa Vista 30: vespertine -juhlagaala maanantaina 7.10. klo 18-22. Juhlagaala tarvitsee apukäsiä onnistuakseen ja nyt on sinun mahdollisuutesi ilmoittautua mukaan!  Tehtäviä on tarjolla useita erilaisia niin ennen tapahtumaa kuin sen aikanakin, ja kaikkiin tehtäviin saa perehdytyksen ennen homman alkua. Esimerkkitehtäviä ovat mm. valokuvaaminen, cocktailpalojen valmistaminen, narikassa työskentely ja koristelu.

Ilmoittaudu avuksi: https://forms.gle/nA3o8Xcezc6xkEYq9

Vistamuisto-kysely

Vistan 30-vuotisen historian kunniaksi keräämme Vistan historiaa ja muistoja Vistan toiminnasta eri vuosikymmeniltä. Jaa siis mieleenpainuvimmat Vista-muistosi oheisen kyselylomakkeen avulla! https://forms.gle/eZQvopCoLXv1npCL6

Etsimme myös konkreettisia muistoja, kuten kuvia ja pienoismalleja sekä lyhyitä muistoihin liittyviä puheenvuoroja Vistan juhlagaalaan: jos sinulta voisi löytyä jotakin näistä, otathan yhteyttä Vistan hallitukseen: vistah-mail(at)list.ayy.fi

Muistoja voi lähettää 22.9.2019 asti.

Kasvilätinää 16.9 klo 17:15-18:30

Paikka: Oppimiskeskus, neuvottelutila Johanna.

Ovatko kasvien latinalaiset nimet sinulle täyttä hepreaa? Haluaisitko lisää tietoa kasveista, mutta et ehkä tiedä mistä aloittaa?

Kasvilätinässä käymme läpi tieteellisten nimien periaatteet ja mitä ne tarkoittavat suomeksi. Aloitamme myös kasvien ominaisuuksien läpikäyntiä sukutasolla ja keskustelemme yhdessä kasveista. Tilaisuus on vapaamuotoinen, ota eväät ja avoin mieli mukaan.

Kasvilätinää tullaan järjestämään joka toinen viikko, ajankohdan äänestys järjestetään doodle-kyselyllä. Ajankohdasta ja tilasta tiedotetaan erillisellä Facebook-sivulla (linkki tulossa tähän pian).

Syksyllä tapahtuu:
12.11.2019 VYL Viheralan Taimipäivä, Tiedekeskus Heurekassa.

Kyseessä on koko päivän kestävä tilaisuus, jossa luennoidaan mm. dynaamisesta kasvillisuudesta ja hulevesialueiden ruohovartisista kasveista. Opiskelijahintainen lippu 50€.

Ilmoittautuminen ja päivän ohjelma löytyvät täältä: https://www.vyl.fi/tapahtumat/viheralan-taimipaiva-2019/

Viherpäivät 2020

Viherpäivät järjestetään 12- 13.2. Jyväskylän Paviljongissa. Huom! Viherpäivät ovat opiskelijoille ilmaiset ja voit saada osallistumisesta opintopisteitä.

Ohjelma on julkaistu ja se löytyy täältä: https://www.vyl.fi/viherpaivat/kavijoille/seminaarit/seminaariohjelma-2020/ 

Ilmoittautua voit täällä: https://online.jklpaviljonki.fi/intres/jyvaskylabooking/viherpaivat2020/pages/default.aspx 

Opintopisteistä voi kysyä lisätietoa Meri Mannerla-Magnussonilta.

Seuraava hallituksen kokous

Seuraava hallituksen kokous pidetään 02.11. klo 18.00 H2-kokoushuoneessa, Otakaari 1.

%d bloggaajaa tykkää tästä: