Kuukausikirje 11-12/2019

  1. Vista hakee opintovastaavaa
  2. Vista: 30 & fabulous (to 21.11.)
  3. Vistan pikkujoulut (ke 27.11.)
  4. Maisemariihi (to 28.11.)
  5. Viherpäivät 2020

Vista hakee opintovastaavaa

Kiinnostaisiko sinua vaikuttaa siihen, millaisia maisema-arkkitehtuurin opinnot tulevaisuudessa ovat? Entä yhdistyshommat hyvässä porukassa?

Vistan opintovastaava vastaa nimikkeensä mukaisesti maisema-arkkitehtuurin opintoihin liittyvistä asioista ja edunvalvonnasta. Käytännössä tämä voi tarkoittaa vaikkapa erilaisiin kokouksiin osallistumista (yht. n. 1-2 krt kuussa) ja maisemariihen järjestelyä. Lisäksi tehdään yhteistyötä muiden opintovastaavien ja opiskelijaedustajien kanssa, esim. kirjoitetaan kannanottoja ja kommentteja ajankohtaisiin asioihin. Voit hyvin muokata pestiä haluamaasi suuntaan ja keskittyä niihin teemoihin, jotka koet tärkeimmiksi. Koulutuspoliittista asiantuntemusta ei vaadita, riittää että olet itse maisema-arkkitehtuurin opiskelija (tai muuten hyvin perillä siitä, millaista on opiskella maisema-arkkitehtuuria), vuosikurssilla ei ole väliä.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tai haluat kuulla lisää voit olla yhteydessä Vistan hallitukseen tai suoraan vuoden 2019 opintovastaavaan (Sofia Kangas).

Opintovastaava valitaan Vistan kokouksessa 10.12. klo 17:30.

P.S. Muista myös hallinnon opiskelijaedustaja eli halloped-haku, joka on auki 30.11. asti. Lue lisää

Vista: 30 & fabulous (to 21.11.)

21.11. tulee kuluneeksi tasan 30 vuotta siitä, kun Vista perustettiin. Juhlan kunniaksi Vistan hallitus jakaa 30 pulloa nuoren kirpeää kuohuvaa Otakaari 1, A-siivessä klo 11.30. Saavu paikalle tyhjin lasein ja juhlamielin!

Lisää infoa: https://www.facebook.com/events/418640268805020/

Vistan pikkujoulut (ke 27.11.)

Piristystä pimeisiin talvi-iltoihin tuo Vistan pikkujoulut. Pikkujouluja vietetään Vaasankadun kattosaunalla keskiviikkona 27.11. klo 18 eteenpäin. Luvassa tunnelmallista hengailua, maittavaa ruokaa ja saunomismahdollisuus. Saavu siis paikalle tyhjin vatsoin ja saunakamoin!

Lisää infoa: https://www.facebook.com/events/727204477691061/ 

Maisemariihi (to 28.11.)

Tervetuloa maisemariiheen to 28.11. klo 15-18! (Väre M202)

Maisemariihi on laitoksen ja Vistan yhdessä järjestämä tapahtuma, jossa keskustellaan ja tiedotetaan ajankohtaisista maisema-arkkitehtuurin opintoihin liittyvistä asioista. Tällä kertaa tapahtuman osana on vistalaisten suunnittelema ja järjestämä työpaja, jossa kerätään ja jaetaan parhaita oppimiskokemuksia ja käytäntöjä kursseilta sekä pohditaan koulutusohjelman juhlavuoden kunniaksi myös sitä, miten maisema-arkkitehtuuri voisi näkyä Otaniemessä nykyistä enemmän.

Tule siis mukaan ideoimaan, juttelemaan sekä nauttimaan jouluisista tarjoiluista ja kanssamaisujen seurasta!

Yhteislähtö Viherpäiville

Viherpäivät ovat VYL:in (Viherympäristö-liitto) järjestämä vuosittainen viheralan suurtapahtuma. Tapahtuma järjestetään vuonna 2020 12.-13. helmikuuta Jyväskylän Paviljongissa teemalla Vihreän hinta. Paviljongissa on laaja Vihertekniikka-näyttely, jossa järjestetään kilpailuja ja näytöksiä, minkä lisäksi alueella voi tutustua alan yritysten uusimpiin tuuliin, saada näytteitä, hakea kesätöitä ja verkostoitua.

Viherpäivät ovat myös kahden päivän mittainen seminaaritapahtuma, joka on opiskelijoille ilmainen. Seminaarien luennoitsijoissa on paitsi kotimaisia viheralan ammattilaisia, myös Ruotsista ja Englannista tuodaan näkökulmia Vihreän hintaan. Seminaariohjelman, lisätietoja Viherpäivistä ja tapahtumaan ilmoittautuminen tapahtuvat netissä osoitteessa: https://www.vyl.fi/viherpaivat/

Vista järjestää yhteislähdön Viherpäiville ja avustaa yhteismajoituksessa yöpyjiä 10€/hlö. Sitova ilmoittautuminen avautuu joulukuun alussa ja sulkeutuu tammikuun alussa, jotta saamme varmasti varattua kaikille osallistujille yösijan.

Kustannukset:

  • Junalippu Jyväskylään ja takaisin: n. 27€ (opiskelijahintaan)
  • Ruokailut (Paviljongin vieressä on Jyväskylän ammattikorkeakoulu, missä saa 2,60€ hintaan opiskelijalounaan)
  • Yöpyminen, avustuksen jälkeen, n. 20-30€

Ilmoittautumisen linkki löytyy avauduttuaan sekä Facebookissa, että Telegramin Arkkitehtikillan ja Maisumielisten kanavilla.

%d bloggaajaa tykkää tästä: