Vista reload!

Keväisenä lauantaipäivänä, kun maan muut maisema-arkkitehtiopiskelijat hakeuivat ulos ja antoivat auringon ensimmäisten säteiden langeta piirustussalin valkaisemille kasvoilleen, kolme teki poikkeuksen. He kokoontuivat Kallion kirkon kupeeseen rakentamaan juuri tätä sivua, jota nyt luet.

Tälle sivulle tulee tietoa Vistan toiminnasta. Ravistajan johdolla tänne kerätään maisema-arkkitehtuuria käsitteleviä artikkeleita. Sekä itse tuottamiamme artikkeleita, että muualla olevia juttuja linkkeinä. Tämä toimii myös tietopankkina, tänne kerätään valokuvia tapahtumista ja muita tärkeitä asiakirjoja.

Vuoden 2014 hallitus on yhtä mieltä siitä, että pyrimme suuntaamaan vähät resurssimme työhön, joka on maisema-arkkitehtiopiskelijalle mahdollisimman hyödyllistä. Se työ ei ole juhlien tai illanviettojen järjestämistä vaan yhteistyötä yritysten ja muiden alan toimijoiden kanssa. Tarkoituksena on järjestää vielä keväällä tutustuminen johonkin alan yritykseen Helsingissä ja syyskaudella mahdollisesti tutustuminen Lepaan ammattikorkeakoulun hortonomikoulutukseen. Yleisenä ajatuksena on suunnata toimintaa niin, että se auttaa opiskelijoita ammatillisesti.

Hallituksen puolesta,

Antti Hannula pj.

Ota osaa keskusteluun

1 kommentti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: