MARKIN Maisema-arkkitehtipäivät 28.10.2016

RESILIENT_program_020816
RESILIENT – Maisema-arkkitehtipäivä 28.10.2016
Ilmoittautuminen on alkanut vauhdilla, varmista paikkasi!–> REKISTERÖIDY MUKAAN!

Paikkoja vapaana seminaarissa: 210 henk.
Paikkoja vapaana illallisjuhlassa: 100 henk.

MARK 70 VUOTTA

Suomen maisema-arkkitehtiliitto ry MARK juhlii 70-vuotista taivaltaan. Vuoden päätapahtumaa, järjestyksessään neljättä maisema-arkkitehtipäivää vietetään 28.10.2016 Finlandia-talon Helsinki-salissa.

Kansainvälisen seminaarin jälkeen on iltajuhla, jossa nostetaan malja Teurastamon Kellohallissa. Juhlassa nimetään kunniajäsenet sekä palkitaan vuoden maisema-arkkitehtuuriteko. Kolmen ruokalajin istuvan illallisen pukukoodi on musta puku. Iltajuhla jatkuu aamuyöhön saakka, luvassa musiikkia ja esityksiä!

RESILIENT LANDSCAPE

Elinympäristömme kaipaa pitkäjänteistä tarkastelua ja siinä työssä ammattikuntamme on avainasemassa. Vihreä infrastruktuuri, ekosysteemipalvelut ja kestävän ympäristörakentamisen kysymykset ovat ilmastonmuutoksen ja voimakkaan urbanisaation myötä erittäin ajankohtaisia ja globaaleja. Nostamme esiin keskeisiä kysymyksiä ja tarkastelemme kestävyysteemaa kansainvälisten asiantuntijoiden avulla.

Mukana mm. Julie Bargmann, (D.I.R.T. studio, Virginia) Rasmus Astrup (SLA, Denmark) sekä Adriaan Geuze (West 8, Netherlands). Katso ohjelma liitteestä.

Seminaari on osa Vihervuoden Kestävä suomalainen maisema -ohjelmaa.

HINNAT

seminaari / seminaari ja illallinen:
MARK jäsen 150 € / 220 €
Opiskelija 80 € / 150 €
Eläkeläinen 120 € / 190 €
Normaali hinta 180 € / 250 €
Illallinen ilman seminaaria 110 €Seuraa päivien lähestymistä Facebookissa ja MARK nettisivuilla.

Save

%d bloggaajaa tykkää tästä: