Vista 30: kilpailut

In English

Rintamerkki

Maisema-arkkitehtuurin opiskelijajärjestö Vista ry täyttää 30-vuotta ja sen kunniaksi suunnitteilla on vihdoin oma rintamerkki. Rintamerkki voi olla pinssi tai solmioneula. Rintamerkistä tulee Vistan hallituslaisten tunnus, joka käyttöoikeus myönnetään kaikille aikaisemmille, nykyisille ja tuleville hallituslaisille. Myös suunnittelukilpailun voittajalle myönnetään oikeus rintamerkin käyttöön. Merkin täytyy mahtua maximissaan 2,5 x 2,5 cm tilaan.

Kilpailuun saavat osallistua kaikki AYY:n jäsenet. Kilpailu käydään anonyymisti nimimerkillä. Ne ehdotukset, joista käy ilmi tekijän henkilöllisyys tullaan hylkäämään. Jokainen kilpailija voi jättää yhden tai useamman ehdotuksen ja osallistujat voivat osallistua yksin, parina tai ryhmänä.

Voittajan valitsee raati, johon kuuluvat Vistan, TOKYO:n ja MARK:n edustajat. Raati ei saa osallistua kilpailuun.

Rintamerkkiehdotusten arviointiperusteita ovat erityisesti maisumielisyys, arvokkuus ja ajattomuus.

Valmis rintamerkki julkaistaan Vistan vuosijuhlassa lokakuussa. Rintamerkki tilataan Roman Tavastilta ja heidän nettisivuiltaan voi halutessaan käydä katsomassa esimerkkejä: https://romantavast.fi/. Mukana merkinteossa TTER.

Vista pitää oikeudet muokata kilpailun voittajatyötä käyttötarkoituksiin sopivaksi.

Palkinto:
100€, valmis pinssi sekä näkyvyyttä nettisivuilla

Ehdotukset tulee palauttaa viimeistään 30.4.2019 palautuslaatikkoon. Palautus tulee tehdä yhtenä A4-kokoisena pdf:nä nimettynä työn otsikolla ja sen tulee sisältää seuraavat asiat:

1. Otsikko
2. Teksti:

  • lyhyt kuvaus suunnitelman konseptista
  • perustelut muodolle ja väritykselle

3. Kuvat:

  • Pinssi oikeassa koossa ja värityksessä
  • Detalj-kuva

4. Tiedot:

  • Mitat
  • Materiaali
  • Väritys ja sävyt eriteltyinä

5. Anonyymi nimimerkki

Palautuslaatikko: https://goo.gl/forms/kF6g1N8Mj9ZSVAP43

Kysymykset voi lähettää Vistan hallitukselle:
vistah-mail(at)list.ayy.fi

Haalarimerkki

Vista hakee juhlavuoden kunniaksi uutta haalarimerkkiä. Haalarimerkki saa olla humoristinen, eikä sen välttämättä tarvitse liittyä juhlavuoteen. Merkin tulee olla maisumielinen ja hyvän maun mukainen.

Kilpailuun saavat osallistua kaikki AYY:n jäsenet. Jokainen kilpailija voi jättää yhden tai useamman ehdotuksen ja osallistujat voivat osallistua yksin, parina tai ryhmänä.

Ehdotukset tulee palauttaa pdf-tiedostona, jossa haalarimerkki esitetään toteutuskoossa vektorimuodossa. Tiedosto tulee nimetä ‘’Vista_haalarimerkki_(oma nimi)’’. Palautukset tulee tehdä niitä varten avattuun palautuslaatikkoon viimeistään 30.4.

Kilpailun voittajan valitsee Vistan hallitus, joka ei saa osallistua kilpailuun. Kilpailussa voidaan myös valita useampi voittaja. Kaikki valitut voittajat saavat oman haalarimerkkinsä painettuina.

Vista pitää oikeudet muokata kilpailun voittajatyötä tai -töitä käyttötarkoituksiin sopivaksi

Palautuslaatikko: https://goo.gl/forms/y73FcA9lwO0zthVH2

Kysymykset voi lähettää Vistan hallitukselle:
vistah-mail(at)list.ayy.fi

EDIT:

6.3.2019 lisätty yhteystiedot sekä maininta TTER:stä